kinowar.com

Джоді Фостер зіграє в 4 сезоні серіала “Справжній детектив”

 27.05.2022  Новини

Перший сезон серіалу “Справжній детектив” став справжнім хітом. Очікування від другого сезону були надто великими – розчарування було неминуче, незважаючи на те, що сезон був досить непоганим. Третій сезон став абсолютною катастрофою, не дивлячись на блискучу гру акторів. Але HBO не відкинуло думок про четвертий сезон – у березні цього року його було анонсовано як такий, що перебуває у розробці.

Джоді Фостер акторка

За повідомленням Variety, одну з головних ролей у четвертому сезоні буде грати Джоді Фостер. Оскароносна акторка представить на екрані детектива Ліз Денверс, яка зі своєю напарницею Еванджелін Наварро буде розслідувати справу зникнення шістьох працівників дослідницької станції у місті Енніс на Алясці. Пошуки буде ускладнено полярною ніччю, яка продовжується у цьому регіоні декілька місяців, а також не надто сприятливими погодніми умовами. Крім того, як завжди, детективам потрібно буде боротися з темрявою не тільки на просторах Аляски, але й у власних душах.

За сценарій буде відповідати не Нік Піццолатто, який був творцем серіалу – і це добра новина, адже незважаючи на повагу за винахід формули першого сезону, усі подальші проблеми з серіалом, схоже, були пов’язані саме з Піццолатто. Тепер сценаристами заявлені Ісса Лопес (сценарій та режисура стрічки “Тигри не мають страху”, вона також була сценаристкою одного з епізодів першого сезону “Справжнього детективу”) та Алан Пейдж (сценарист та продюсер серіалів “Бійся, як мертві підуть” та “Сяючі дівчата”). Обидва сценариста будуть також і виконавчими продюсерами. Окрім них виконавчими продюсерами також будуть сам Нік Піццолатто, Баррі Дженкінс, Адель Романскі, Марк Цер’як, а також режисер першого сезона Кері Фукунага, який зараз активно допомагає українцям, що постраждали від війни з росією, та дві зірки першого сезону – Меттью Макконахі та Вуді Харрельсон.

Режисер нового сезону, а також дати старту знімального процесу та прем’єри поки що не оголошувалися. Чекаємо також на інших виконавців головних ролей у серіалі.

Читайте також:

Рецензія на перший сезон “Справжнього детективу”

Рецензія на другий сезон “Справжнього детективу”

Рецензія на третій сезон “Справжнього детективу”

Рекапи епізодів 3 сезону серіалу:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Спецпроект, присвячений серіалу “Справжній детектив”

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі