kinowar.com

Друга серія «Дому дракона» побила рекорд першої

 30.08.2022  Новини

Як повідомляє Variety, другий епізод серіалу «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів», подивилося ще більше людей, аніж перший.

Нагадаємо, після гучної прем’єри, що відбулася 21 серпня, стало відомо, що перша серія побила рекорд усіх проєктів HBO. Лише в США її подивилося 9,99 мільйона глядачів. І це найвищий показник за всю історію телеканалу та його онлайн-сервісу HBO Max (для порівняння першу серію «Гри престолів» подивилося 2,22 мільйона глядачів). Ажіотаж під час прем’єри був настільки потужний, що сервіс не витримав і зламався.

28 серпня вийшов другий епізод «Дому дракона». І аудиторія серіалу збільшилася на 2%, тобто другу серію подивилося вже 10,2 мільйона чоловік в одній тільки Америці.

Нагадаємо, що приквел розповідає про події за 172 роки до пришестя Матері драконів. Вестеросом править дім Таргарієнів. Король Візеріс займає Залізний трон і має обрати свого наступника, а охочих, звісно ж, чимало, і назрівають нові інтриги і кровопролиття… Одразу після прем’єри HBO продовжив шоу на другий сезон.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.