kinowar.com

Кріс Рок більше ніколи не хоче вести церемонію «Оскар»

 30.08.2022  Новини

Комік, що отримав ляпаса від Вілла Сміта на церемонії 2022, заявив, що більше не хоче бути ведучим цього заходу, повідомляє The Hollywood Reporter.

Кріс Рок був ведучим «Оскара» двічі: у 2005 і 2016 роках (у 2022 році на церемонії не було єдиного ведучого, цю роль почергово виконало багато зірок). Після церемонії 2022 організатори «Оскара» звернулися до коміка із пропозицією, аби Рок став ведучим церемонії 2023. Проте актор відповів відмовою через скандал, що стався цього року.

Нагадаємо, Кріс Рок зі сцени пожартував про нову зачіску Джади Пінкетт-Сміт, дружини Вілла Сміта (через алопецію жінка повністю поголила голову, і Рок пожартував про зйомки у сиквелі «Солдата Джейн»), на що обурений чоловік відреагував дуже агресивно: Сміт зіскочив зі свого місця у залі і врізав Крісові по пиці з криком «Не говори про мою дружину своїм брудним ротом!»… Нещодавно Вілл Сміт вибачився за свій вчинок.

Організатори церемонії не оприлюднили свій намір запросити Рока наступного року і так само не оприлюднили відмову актора. Про це розповів сам Кріс Рок. Тож наразі невідомо, хто стане ведучим ювілейного 95-го вручення, що має пройти у ніч з 12 на 13 березня 2023.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.