kinowar.com

Ембер Герд погодилася виплатити Деппу моральну компенсацію

 20.12.2022  Новини

Актриса нарешті виплатить колишньому чоловікові компенсацію, яку назначив суд. Але це буде значно менша сума, пише Variety.

Нагадаємо, після скандального розлучення Герд почала розповідати пресі, що терпіла у шлюбі домашнє насилля як психологічне, так і фізичне. У відповідь Джонні Депп звинуватив колишню у наклепі і подав судовий позов. Епопея тривала декілька років, і нарешті актор виграв справу. Суд визнав слова Герд брехнею і зобов’язав її виплатити екс-чоловікові компенсацію у розмірі 10 мільйонів доларів.

Актриса при цьому визнала себе банкротом і заявила, що не має змоги виконати судове рішення. Тоді суму виплати було зменшено (сам Депп одразу після перемоги зазначив, що не вимагає від Ембер грошей, бо найважливішим для нього є не отримати фінансовий зиск, а очистити заплямовану репутацію). Наразі Герд повинна офіційно виплатити Деппові 1 мільйон доларів, на що акторка нарешті погодилася.

«Це не моє рішення і не мій вибір. Я лише захищала свою правду… І мене все одно ніхто не змусить мовчати», – заявила вона.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.