kinowar.com

Ембер Герд продає будинок, аби розрахуватися із Джонні Деппом

 02.08.2022  Новини

Горе-позивачка, яка нещодавно програла судову справу проти колишнього чоловіка Джонні Деппа, виставила на продаж особняк, аби виплатити акторові компенсацію за наклеп, до якої її зобов’язав суд.

Нагадаємо, після скандального розлучення екс-закохані Ембер Герд і Джонні Депп розпочали довгограючу судову тяганину, звинувачуючи один одного у брехні. Герд заявила, що Депп застосовував у шлюбі насильство як психологічне, так і фізичне. Актор заперечив, що це є гидкий наклеп. Герд відповіла, що колишній бреше і не червоніє… і так далі… У червні цього року у справі нарешті нібито була поставлена крапка: американський суд присяжних визнав правду за Джонні Деппом і зобов’язав актрису, що цілковито програла, виплатити колишньому грошову компенсацію за інсинуації у розмірі 8,3 мільйона доларів.

Спершу Герд заявила, що не має грошей, на що Депп по-джентльменськи відповів, що грошей не вимагатиме, адже для нього було важливим лише довести свою правоту і відбілити заплямовану репутацію. Потім адвокати акторки оприлюднили намір апелювати, бо суд нібито припустився численних помилок, а присяжні при винесенні рішення керувалися не фактами, а громадською думкою. На це представники Деппа відповіли, що у випадку подання апеляції пані Герд отримає зустрічний позов.

Тепер ось красуня продає нерухомість, бо ніяк не може назбирати вісім з гаком мільйонів, і жаліється, що через Деппа на усі ті суди витратила 50 мільйонів доларів і залишилася практично з нулем… Варто зазначити, що раніше акторські гонорари Ембер Герд були приблизно такими ж, як у іншої затребуваної в Голлівуді красуні Ани де Армас, або як в колеги по фільму «Аквамен» Джейсона Момоа. Просто зараз студії не хочуть співпрацювати з актрисою, тож її фінансове положення справді може бути доволі плачевним.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.