kinowar.com

Команда фільму «Носоріг» розпочинає благодійну акцію на підтримку української армії

Команда фільму «Носоріг» Олега Сенцова розпочинає благодійну акцію на підтримку української армії. Починаючи з 24 лютого 10 гривень з продажу кожного квитка на сеанси в усіх кінотеатрах країни, де показують стрічку, підуть на підтримку благодійного фонду «Повернись живим», який допомагає українським ветеранам та військовим, які воюють на Донбасі.

«Носоріг» – кримінальна драма про бурхливі 90-ті українського режисера Олега Сенцова. Історія фільму заснована на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Світова прем’єра фільму відбулася на 78-му Венеційському кінофестивалі в офіційній конкурсній програмі «Горизонти», українська – на Київському тижні критики. Стрічка Сенцова була визнана найкращою на Стокгольмському міжнародному кінофестивалі, а права на онлайн-прем’єру придбав стрімінговий сервіс Netflix.

Нагадаємо, що перед прем’єрою «Носорога» на Венеційському кінофестивалі команда фільму провела акцію на підтримку політв’язнів у Російській Федерації та в окупованому Криму.

«Повернись живим» – це багатоцільова громадська організація, яка складається з благодійного фонду з допомоги армії, навчального відділу для військових, ветеранського відділу, аналітичного центру та нішевого медіа. Всі кошти, які надходять на рахунки Благодійного Фонду використовуються виключно на потреби армії.

У широкий український прокат «Носоріг» вийшов 17 лютого. За перший вікенд фільм зібрав 3 689 711 гривень.

Команда фільму «Носоріг» розпочинає благодійну акцію на підтримку української армії

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2022 року

Чому глядачі не дивляться українське кіно?

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі