kinowar.com

Культурний Десант на Кам’янець-Подільському кінофестивалі продовжує збирати гроші для ЗСУ

В четвер, 28 квітня о 17:00 в Кам’янець-Подільському міському будинку культури стартує десятий благодійний вечір в підтримку Збройних сил України від Міжнародного кінофестивалю «Бруківка».
Бруківка фестиваль
В рамках заходу відбудеться творча зустріч із режисеркою Олесею Моргунець-Ісаєнко («Казка про гроші», «Рубіж. Грубешівська операція» «Щедрик»), актором театру та кіно Андрієм Ісаєнко («Кіборги», «Захар Беркут», «Козаки. Абсолютно брехливі історія») та оператором Євгенієм Киреєм («Депортація 44–46», «Казка про гроші», «Рубіж. Грубешівська операція»).
Бруківка фестиваль
В рамках зустрічі режисерка Олеся Моргунець-Ісаєнко представить свій документальний фільм «Депортація 44-46», який присвячено примусовому виселенню у 1944-1946 роках понад 480 тисяч українців з територій, які розташовані в сучасній південно-східній Польщі: Холмщина, Надсяння, Підляшшя та Лемківщина.
Олеся Моргунець-Ісаєнко
Після 19:00 за підтримки Національного центру Олександра Довженка відбудеться спеціальний показ українського художнього фільму 1926 року «Алім» режисера Георгія Тасіна.
Під час заходу відбуватиметься збір коштів для підтримки Збройних сил України.
Програму показів та анонси заходів Міжнародного кінофестивалю «Бруківка» читайте на офіційних ресурсах фестивалю:

Коментарі