kinowar.com

Культурний фронт в Кам’янці-Подільському (21 квітня): Євген Ламах, Олександр Кірієнко, Валерій Величко та інші

У четвер, 21 квітня, в рамках благодійного вечора «FILM AIR FROM UKRAINE» кінофестивалю «Бруківка» вас очікує насичена програма.
Бруківка афіша постер
Відбудеться творча зустріч із відомим режисером, продюсером та сценаристом Олександром Кірієнко, який презентує свою короткометражну стрічку “На своїй землі”, головні ролі в якій зіграли Станіслав Боклан, Ніна Набока та Олександр Биков.
Олександр Кірієнко режисер
🔵 Український актор театру та кіно Євген Ламах, номінант на премії «Золота дзиґа» (2021) і «Кіноколо» (2019, 2020), відомий головними ролями Мишка у фільмі «Черкаси» та Андрія Савицького у фільмі «Крути 1918» презентує стрічку “Дякую” режисера Максима Люкова.
Захід відбудеться в конференц-залі готелю «7 Днів». Початок о 17:30.
Євген Ламах актор
В рамках програми поезії та авторської пісні виступлять: актор театру і кіно, учасник сьомого сезону “Голос Країни” Валерій Величко, який відомий глядачам за своєю участю в телевізійних проектах “Хороший хлопець”, “Незакрита мішень”, “Після зими”, “Опер за викликом”, “Ніколи не буває пізно”, виконавець авторської пісні Віталій Криворучко та команда KR Studio (Дмитро Топольницький і Григорій Геплюк), які зроблять прем’єру свого нового музичного кліпу “Жовто-блакитний татуаж”, над яким працював режисер Володимир Мазуренок.
Валерій Величко актор
В рамках кінопоказу проводитиметься збір коштів на підтримку України «HELP UKRAINE», усі внески будуть направлені на закупку амуніції нашим захисникам.
Програму показів та анонси заходів читайте на офіційних ресурсах фестивалю:

Коментарі