kinowar.com

Марк Гемілл назвав росію «імперією зла» і закликав надати Україні більше дронів

 03.10.2022  Новини

Зірка «Зоряних війн» Марк Гемілл днями порівняв москву з темною силою в культових фантастичних фільмах про Люка Скайвокера (та його світлий спадок) і Дарта Вейдера (та відповідно його темний спадок), а також зазначив, що українським «джедаям» необхідно надати якомога більше дронів, аби ті змогли подолати ворожих «ситхів».

Днями актор мав відеозв’язок із президентом України Володимиром Зеленським, і останній назначив Гемілла амбасадором благодійної платформи United24, що створена задля збору коштів від меценатів і благодійників з усього світу для допомоги українській армії і українському народові у протистоянні проти російських загарбників. Зокрема Гемілл очолив саме напрямок збору грошей на дрони (амбасадорами United24 є чимало голлівудських зірок, і в кожного своя задача в рамках проєкту; так, наприклад, акторка і співачка Барбра Стрейзанд очолює напрямок медичної допомоги).

Марк Гемілл порівняв агресивну загарбницьку політику москви зі злодійською Імперією, котрій у «Зоряних війнах» протистоїть мужній Опір. Актор висловив захоплення Зеленським та усім українським народом і зазначив, що має шанс використати популярність космічної саги задля реальної допомоги і реального добра.

Також Гемілл виклав на своїй сторінці в соцмережах символічний постер, на якому маленький синьо-жовтий дрон Спротиву протистоїть величезному імперському космічному кораблю. Цей пост актор, звісно ж, підписав словами «Нехай буде з вами Сила».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.