kinowar.com

Чернівчанка Міла Куніс закликала світ не забувати про війну в Україні

 03.10.2022  Новини

Голлівудська акторка Міла Куніс, що народилася у Чернівцях, вкотре підтримала українців у боротьбі з російським агресором.

Нагадаємо, ще на початку повномасштабного російського вторгнення Куніс опинилася серед тих кінозірок, що словом чи ділом почали активно допомагати Україні. Так, разом із своїм чоловіком Ештоном Кутчером актриса зібрала 35 мільйонів доларів допомоги на потреби українських сімей, що постраждали від дій російських терористів, втратили дім і змушені були тікати хто куди.

Тепер Куніс нагадує, що Україна все ще потребує уваги і допомоги, хоча світ, на жаль, вже призвичаївся до того жаху, що в нас відбувається. Акторка зазначила, що з часом люди схильні «нормалізувати» навіть найжахливіші речі, звикати до них, втрачати чутливість і емпатію. Тож вона закликала не забувати і не нормалізувати те, що є вкрай ненормальним.

Куніс нагадала не лише про війну в Україні, але й про протести в Ірані, бо обидві боротьби є частиною боріння за світову демократію. Так само нещодавно Джессіка Честейн, що у серпні відвідала Київ та постраждалу від рашистів Київщину, днями підтримала українських та іранських жінок.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.