kinowar.com

Містичний трилер «Еґреґор» виходить в прокат 10 березня

10 березня на екрани всієї країни виходить містичний трилер «Еґреґор», який обіцяє занурити глядача в атмосферу невидимої сили, містичних мотивів, що стоять за звичними усім речами та укладом життя.

Сюжет розвивається навколо питання про об’єднання Християнства Західного та Східного обрядів, що розкололись ще у 1054 році. Хто стояв за Великим Розколом і кому вигідно не допустити об’єдання зараз? Еґреґор Християнства має владу над свідомістю його прихильників . Хто отримає владу над ним? Невже хід історії зміниться?

Еґреґор український фільм

Стрічці притаманна стилістика нео-нуару, сучасність в стилі готичності, нетрадиційна релігійність. Це проект над створенням якого працювали команди трьох країн – США, України та Польщі.

Еґреґор український фільм

Головні ролі у фільмі виконують: Омрі Роуз, американський актор відомий своєю участю у фільмах «Непокора» та «Ліга справедливості» та Олена Лавренюк – українська актриса театру та кіно, виконавиця головних ролей у серіалі «Кава з кардамоном» і фільмах «Dzidzio контрабас» та «11 дітей з Моршина». Також глядач побачить у фільмі таких зіркових акторів як Валерію Караман, яка була партнеркою Віллема Дефо та Роберта Паттінсона у фільмі «Маяк» Роберта Эггерса, та улюблених польських акторів – Данієля Ольбрихського («Бляшаний Барабан» (1979) режисера Фолькера Шльондорфа , «Одні та інші» Клода Лелюша, «Нестерпна легкість буття» Філіпа Кауфмана, «Варшавська Битва 1920» Єжи Гоффмана, «Солт» Філіпа Нойса, «Персона нон ґрата» Кшиштофа Зануссі, та Анджея Зелінського (серіал «Ватага», виробництва HBO, фільм «Піаніст» Романа Поланскі).

Еґреґор український фільм

Окрім цього, в стрічці зіграв чудовий український актор Ігор Цишкевич, герой стрічки «Холодна кров» де він зіграв разом з Жаном Рено, а також українських стрічок «Незламна», «Гуцулка Ксеня». В стрічці також зіграв камео мер міста Львів – Андрій Садовий. Саме він за сюжетом приймає у себе верхівок двох гілок Християнства.

Еґреґор український фільм

Головні події фільму відбуваються у Львові, тож глядач побачить місто в містичному та загадковому світлі. Також зйомки проходили в Києві, Варшаві та у Нью-Йорку. Режисер стрічки – Станіслав Капралов, чию дебютну роботу «Let It Snow» з Іванною Сахно нещодавно придбав найбільший у світі американський дистриб’ютор Lionsgate.

Еґреґор український фільм

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2022 року

Чому глядачі не дивляться українське кіно?

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі