kinowar.com

Нові благодійні покази Кам’янець-Подільського кінофестивалю “Бруківка”

Кам’янець-Подільський міжнародний кінофестиваль “Бруківка” продовжує серію благодійних кінопоказів для підтримки Збройних сил України.

🇺🇦 В середу, 30 березня, о 16:00 в конференц-залі готелю “7 Днів” відбудуться покази конкурсної програми анімаційних фільмів міжнародної та національної програм. Буде показано 22 анімаційні роботи з понад 10 країн світу, творчі зустрічі та показ кращих мультфільмів попередніх років Кам’янець-Подільського кінофестивалю.
Бруківка Рози 2022
🇺🇦 В четвер, 31 березня, о 16:00 в рамках конкурсної програми документальних фільмів режисерка Ірена Стеценко презентує свій фільм “Рози Кабаре”. Цей документальний трагікомічний мюзикл досліджує вершини жанру сучасного кабаре, розкриваючи історії семи артисток інтелектуального фрік-кабаре Dakh Daughters Band. Пильно придивляючись до кожної з артисток, ми відкриємо для себе сім ролей, сім образів жіночності, сім способів бути собою і сім життєвих кредо. Під час революції на Майдані 2014 року, у поворотний момент в історії країни, мистецтво стає для Dakh Daughters способом осмислення цих подій та допомагає поглянути у вічі суворій реальності з мудрістю й надією. Магія цього політичного кабаре — у поєднанні радості життя і жахіття спустошливої війни, яка, навіть бувши невидимою, все ж кидає свою тінь поміж яскравих сценічних вогнів.
Бруківка Рози 2022
🇺🇦 В суботу, 2 квітня, о 15:00 відбудеться творча зустріч з актором, режисером на Народним артистом України Дмитром Суржиковим, виступ подільських композиторів та виконавців авторської пісні Дмитра Топольницького і Григорія Геплюка, покази національних професійних та аматорських коротких метрів конкурсної програми.
Бруківка 2022
Програму показів та анонси читайте на офіційних ресурсах фестивалю:
📌 https://t.me/brukivkafest
📌 https://www.facebook.com/KamianetsFilmFestivalКоманда відкрита до пропозицій від представників українського кінематографу, щоб показувати фільми: brukivkafest@gmail.com.

Партнерами благодійних показів є Українська кіноакадемія, Хмельницька кінокомісія, готельний комплекс «7 Днів» та команда Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка».

Коментарі