kinowar.com

Українська прем’єра фільму “Як там Катя?” на кінофестивалі Kharkiv MeetDocs

Українська прем’єра фільму “Як там Катя?” режисерки Крістіни Тинькевич відбудеться 5 жовтня в межах кінофестивалю Kharkiv MeetDocs, який цьогоріч проходить в Києві. Стрічка демонструється у позаконкурсній програмі за підтримки Одеського міжнародного кінофестивалю, де фільм бере участь у Національному конкурсі. 

українське кіно

Фільм “Як там Катя?” розповідає про лікарку швидкої допомоги Анну, життя якої змінює трагічна подія. Відтепер героїня намагається віднайти справедливість у цьому недосконалому світі та не загубити себе. 

Подивитися фільм можна буде 5 жовтня о 18:45 у київському кінотеатрі “Жовтень”. Квитки доступні за посиланням: zhovten-kino.kiev.ua/movie/354958 

українське кіно

Світова прем’єра стрічка відбулась на 75-му Міжнародному кінофестивалі у Локарно, де фільм отримав дві нагороди: спеціальний приз журі Ciné+ та приз за найкращу акторську гру для Анастасії Карпенко.

Виробництвом стрічки “Як там Катя?” займалась компанія EVOS FILM. Продюсери – Ольга Матат та Влад Дудко. Фільм створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно України (стрічка стала одним з переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно категорії “повнометражні дебюти”). Міжнародна промоція стрічки відбувається за підтримки Українського Інституту в межах програми “proMOTION”.

українське кіно

Кінофестиваль Kharkiv MeetDocs триває до 6 жовтня в змішаному онлайн та офлайн форматі. 

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі українські фільми про війну з росією

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.