kinowar.com

Українська спортивна драма «Із зав’язаними очима» вийшла онлайн

На онлайн-платформі Takflix вийшла спортивна драма Тараса Дроня «Із зав’язаними очима». Фільм доступний на всіх територіях з англійськими субтитрами.

«Із зав’язаними очима» – це історія бійчині ММА Юлії. Вона займається змішаними єдиноборствами з дитинства і не знає іншого світу, крім окресленого сіткою бійцівського рингу. За сюжетом фільму російсько-українська війна закінчилася, але коханий головної героїні так і не повернувся. Це потрясіння спонукає Юлію піти всупереч суспільним стереотипам та шукати долі за межами великого спорту. Проте минуле не хоче відпускати дівчину.

Фільм Тараса Дроня «Із зав'язаними очима»

Головні ролі у фільмі виконали володарка кінопремії «Золота Дзиґа» Марина Кошкіна («Захар Беркут», «Віддана», «Забуті»), Олег Шульга («Червоний», «Позивний Бандерас») та Лариса Руснак («Стрімголов»).

«Із зав’язаними очима» брав участь у майже 20 фестивалях, його відзначили нагородами в Німеччині, Індії, Бразилії, Іспанії. Міжнародна прем’єра фільму відбулася на Варшавському кінофестивалі, де його визнали найкращим у конкурсі дебютних фільмів Competition 1–2. На Одеському міжнародному кінофестивалі 2021 року стрічка здобула приз FIPRESCI за найкращий повнометражний фільм.

Із зав’язаними очима фільм Тарас Дронь 2021

Стрічку можна переглянути за посиланням: takflix.com/uk/films/iz-zavyazanymy-ochyma

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2022 року

Чому глядачі не дивляться українське кіно?

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі