kinowar.com

Тільда Свінтон з’явилася в Каннах у блакитно-жовтому на підтримку України

Британсько-голлівудська акторка, незрівняна Тільда Свінтон, стала однією з почесних зіркових гостей цьогорічного Каннського кінофестивалю.

У Каннах актриса представила стрічку «Три тисячі років туги». Це нова режисерська робота Джорджа Міллера, творця культової дизельпанкової трилогії «Шалений Макс» із Мелом Гібсоном, а також її сиквелу-перезапуску з Томом Гарді «Шалений Макс: Дорога гніву». За жанром новий проект Міллера – романтична фантастика. Головна героїня Алісія (Свінтон) – дослідниця, яка на базарі в Стамбулі купує старовинну пляшку із… джинном, рабом пляшки, що виконує бажання. За традицією джинн (його зіграв Ідріс Ельба) пропонує новій господарці виконати три бажання, але жінка відповідає, що нічого не хоче…

На каннській прес-конференції, присвяченій фільму, Тільда з’явилася у блакитній сукні, яку доповнила жовтою сумкою. На запитання, чи це просто вибір стиліста або ж демонстрація політичної позиції, акторка відповіла коротко і ясно: «Так, це про Україну».

Інші зірки Каннського фестивалю також виказали свою підтримку українцям у одязі або в аксесуарах. Серед них Форест Вітакер, зірка серіалу «Гра в кальмара» Лі Чон Че, польський актор Матеуш Косьцюкевич, відомий за фільмом «Рило».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі