kinowar.com

Вілл Сміт врізав по пиці… путіну

 22.04.2022  Новини

У Лос-Анджелесі з’явилося промовисте графіті. На малюнку зображено, як актор Вілл Сміт дає ляпаса володимирові путіну.

Нагадаємо, в «оригіналі» Сміт врізав по пиці коміку Крісу Року. Скандал стався на цьогорічній церемонії «Оскар». Рок, один з ведучих заходу, пожартував зі сцени про дружину Сміта, акторку Джаду Пінкетт-Сміт, яка прийшла на торжество з новою стильною зачіскою – повністю голеною головою (цілком позбутися волосся актрису змусила хвороба алопеція, що призводить до облисіння). Рок пожартував, що з нетерпінням чекає сиквел «Солдату Джейн», в якому Джада начебто зіграє головну роль. На цю репліку Вілл Сміт зірвався зі свого місця у залі, вдерся на сцену і зарядив Року ляпаса. При цьому Сміт агресивно прокричав, аби Рок не промовляв ім’я його дружини «своїм брудним ротом».

Історія ця, звісно ж, стала у мережі популярнішою за саму церемонію та за імена переможців (тоді ж чимало голлівудських зірок розкритикували надмірну увагу до оскарівської бійки у той час, коли в Україні росія чинить геноцид і це має бути єдиним центром світової уваги). Проте для Сміта вона закінчилася зовсім не жартом: забороною відвідувати «Оскар» впродовж наступних десяти років.

А тепер ось у Лос-Анджелесі, у знаменитому районі Мелроуз, з’явився мурал, автор якого переклав оскарівський скандал на події в Україні, до якої вторглися путінські орки. На малюнку, що виконаний у жовто-синій палітрі, Сміт дає ляпаса путіну замість Рока. І нібито кричить, щоб той не промовляв «Україна» своїм брудним ротом.

Зображення з’явилося у соцмережі з хештегом Stand With Ukraine (це, нагадаємо, загальносвітовий онлайн-флешмоб на підтримку України).

Коментарі