kinowar.com

Зірка «Росомахи» відвідав Львів і був змушений укритися через повітряну тривогу

 20.04.2022  Новини

Голлівудський актор Лів Шрайбер, відомий за фільмами «Люди Ікс: Початок. Росомаха», «Справжній Роккі», серіалом «Рей Донован», днями навідався до Львова, про що стало відомо з його Інстаграму.

Нагадаємо, раніше Шрайбер волонтерив на українсько-польському кордоні у рамках благодійного проекту World Central Kitchen та допомагав забезпечувати українських біженців, що змушені тікати від російського терору, необхідною їжею. Зокрема декілька днів поспіль зірка готував борщ у величезному чані, аби нагодувати усіх, хто того потребує. І навіть заробив мозоль від кухонного ножа.

А після Шрайбер поїхав до Львова. Там у рамках американського проєкту психологічної допомоги Ukraine Needs You актор поспілкувався з українською психологинею Оленою Коссак та закликав українців, що постраждали від російського воєнного вторгнення, не нехтувати психологічною допомогою, звертатися до спеціалістів та ділитися своїми емоціями та почуттями, не тримати у собі жах, який довелося пережити.

Також Шрайбер зазначив у Інстаграмі, що, перебуваючи у Львові, почув повітряну тривогу і змушений був спуститися в укриття. Наразі актор вже вдома і запевнив підписників, що живий та здоровий.

Коментарі