kinowar.com

Лів Шрайбер заявив, що путін «зробив найбільшу помилку свого життя»

 10.05.2022  Новини

Голлівудський актор, який нещодавно повернувся з України, виступив на американському телешоу і заявив, що путін, коли пішов війною на Україну, «зробив найбільшу помилку свого життя».

Нагадаємо, Лів Шрайбер доєднався до благодійного проекту World Central Kitchen. Разом з волонтерами актор кілька днів поспіль готував їжу для українських біженців на польському кордоні, а потім побував у Львові, де його застала повітряна тривога, тож актор на власній шкурі відчув, як то боятися прильоту ракети з неба і сидіти в укритті.

В ефірі американського ток-шоу «Morning Joe» («Ранок Джо») Шрайбер розказав, що був приголомшений неймовірною мужністю українців, і заявив, що «путін зробив найбільшу помилку», коли зважився піти на українську землю.

Також актор зазначив, що дуже багато американців хочуть допомогти українцям, та не знають, як саме це зробити. Тож він створив благодійний фонд BlueCheck Ukraine, який приймає пожертви за спрощеною схемою та водночас ретельно перевіряє отримувачів, аби гроші потрапили до рук саме тих, хто їх найбільше потребує.

Коментарі