kinowar.com

Лів Шрайбер збирає кошти на генератори для українських лікарів

 27.11.2022  Новини

Голлівудський актор з українським корінням Лів Шрайбер вкотре підтримує Україну у боротьбі проти терористичної росії, яка продовжує бомбити українські енергооб’єкти, залишаючи цивільне населення без світла, води, тепла і зв’язку.

Наразі актор почав збирати благодійні кошти на закупівлю генераторів для українських лікарень. Про це Шрайбер оголосив у День подяки, котрий днями відсвяткували американці. Він виклав у Інстаграм відео, в якому звернувся до всіх американців з проханням допомогти українцям.

«Українські лікарі працюють під постійними обстрілами… і зараз вони продовжують рятувати життя навіть при світлі свічок і ліхтарів. Давайте створимо умови, аби вони могли робити свою дуже важливу справу», – закликав Шрайбер.

Нагадаємо, раніше Лів Шрайбер долучився до волонтерів, які допомагали українським переселенцям, що втекли від російських бомбардувань, на українсько-польському кордоні. Потім актор відвідав Львів і на власній шкурі відчув, що таке страх під час повітряної тривоги. А згодом побував і в Києві, зустрівся з Зеленським та поїхав на Київщину, де бачив на власні очі зруйновані рашистами міста Бородянка і Макарів.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Liev Schreiber (@lievschreiber)

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.