kinowar.com

Серіал «Дім дракона» залишився без головного режисера

 02.09.2022  Новини

Шоуранер та постановник Мігель Сапочнік покинув проєкт, повідомляє The Hollywood Reporter. У другому сезоні його замінить Алан Тейлор.

І Сапочнік, і Тейлор працювали свого часу над «Грою престолів». Зокрема Сапочнік зняв славнозвісний епізод «Битва бастардів» з шостого сезону, котрий більшість критиків назвали найкращим за весь час серіалу. Далі Сапочнік продовжив співпрацю з каналом HBO і виступив шоуранером «Дому дракона», що став першим завершеним спін-офом-приквелом «Гри престолів».

Сапочнік поставив три з десяти епізодів включно з пілотом. І перша ж серія одразу побила рекорд за кількістю переглядів за весь час існування HBO, зокрема перевищила результат першої серії «Гри престолів» у чотири рази. А другий епізод перевершив результат першого.

Чому режисер вирішив залишити проєкт, не уточнюється. Але сказано, що співробітництво з каналом він продовжить і надалі. Можливо, в Сапочніка виникли творчі розбіжності із письменником Джорджем Мартіном, який виступає співавтором «Дому дракона».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.