kinowar.com

Джим Керрі назвав путіна «недоумком»

 14.11.2022  Новини

Терористична росія, що продовжує обстрілювати українців і українські землі, додала до свого чорного списку голлівудських знаменитостей культового коміка Джима Керрі.

Актор підтримує Україну у нашій визвольній боротьбі проти російських загарбників з перших днів війни. Дії путіна він засудив ще 27 лютого, через три дні після повномасштабного російського вторгнення. У своєму Твіттері Керрі регулярно пише про Україну і докладає зусиль, як і чимало інших голлівудських зірок, аби світ не забував про нашу трагедію і про те, що ми все ще потребуємо допомоги.

Днями Джим Керрі в одному з твітів назвав путіна «недоумком» і одразу опинився у чорному списку знаменитостей, котрим заборонений в’їзд до росії. Йому дісталася 88 позиція у переліку.

Раніше до цього списку серед інших потрапили актори Шон Пенн і Бен Стіллер, котрі особисто відвідали Україну (Пенн навіть тричі), зокрема зруйновані рашистами містечка Буча, Макарів, Ірпінь Київської області, і розповіли всьому світу про жахливі злочини путінської армії.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.