kinowar.com

Лів Шрайбер прибув до Києва і зустрівся з Зеленським

 16.08.2022  Новини

Голлівудський актор з українським корінням Лів Шрайбер, який спершу допомагав українським біженцям на польському кордоні, потім побував у Львові і відчув на власній шкурі, що таке тікати в укриття під час повітряної тривоги, тепер приїхав до Києва і зустрівся із президентом Зеленським.

Темою обговорення стала робота благодійної платформи UNITED 24, яка має за мету об’єднання міжнародних партнерів та меценатів, що хочуть допомогти Україні у війні, яку розгорнула на нашій території терористична і загарбницька росія. Зірка «Росомахи» Лів Шрайбер є амбасадором цієї платформи, так само як і відомий український футболіст Андрій Шевченко, що також завітав на зустріч із Зеленським.

Обговорили суму, яку наразі вдалося зібрати: 170 мільйонів доларів. А також подальші проєкти у рамках UNITED 24, зокрема молодіжну програму, першими учасниками якої стануть діти Андрія Шевченка та Ліва Шрайбера.

Як зазначив Зеленський, сьогодні дуже важливі такі зіркові візити, оскільки вони повертають увагу світу до України, що продовжує протистояти російській агресії, у той час як світові ЗМІ починають віддавати перші шпальти іншим темам. Нагадаємо, тиждень тому Київ також відвідала акторка Джессіка Честейн. Ще раніше в Україні під час війни побували Шон Пенн, Анджеліна Джолі, Бен Стіллер, а також голлівудські режисери Кері Фукунага і Даг Лайман.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.