kinowar.com

Лів Шрайбер побував у зруйнованих Бородянці та Макарові

 17.08.2022  Новини

Голлівудський актор, що днями вдруге за час російського вторгнення приїхав в Україну (спершу до Львова, а тепер до Києва), після зустрічі із Зеленським вирушив на Київщину та на власні очі побачив зруйновані рашистами міста Макарів і Бородянка.

Актор висловив жах від побачених руїн і водночас виказав Зеленському подяку за теплу зустріч і щирість. Нагадаємо, на зустрічі обговорювалася робота благодійної платформи UNITED24, яка допомагає збирати кошти для українських родин від світових благодійників. Також на зустріч приїхав Андрій Шевченко, який так само є амбасадором цієї платформи. Власне, разом з Андрієм Лів Шрайбер і відправився до Макарова і Бородянки та зробив фото побаченого. Футболістові актор також подякував і зазначив, що його вразили надихаючі слова, якими Шевченко поділився з дітьми на футбольному майданчику в Бородянці буквально через дорогу від місця, куди влучила російська ракета.

Нагадаємо, Лів Шрайбер має українське коріння і підтримує український народ з перших днів війни, яку на нашій території розгорнула загарбницька путінська росія. Спершу актор допомагав годувати українських біженців на польському кордоні, потім завітав до Львова, де спілкувався із психологом з приводу моральної допомоги тим, хто постраждав від російських обстрілів та рашистського насилля. Тепер от зірка добрався до столиці та містечок Київської області, зазнавших найстрашніший російський терор.

Шрайбер зазначив, що найважливішим з боку таких людей, як він (тобто зіркових, відомих людей, що продовжують приїжджати і підтримувати Україну), є постійна участь і постійне нагадування про те, що війна триває і допомога все ще необхідна, аби українська тема не сходила з перших газетних шпальт.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.