kinowar.com

Що Джессіка Честейн робила в Україні

 09.08.2022  Новини

7 серпня голлівудська акторка Джессіка Честейн, що цього року здобула свій перший «Оскар» за головну роль у байопіці «Очі Теммі Фей», побувала в Україні, а саме у Києві та на Київщині. Як стало відомо, зірка приїхала без підтримки міжнародних організацій, виключно з власної ініціативи та «за покликом серця».

Честейн прибула потягом. За словами актриси, вона зовсім невибаглива і любить довгі подорожі без зайвої розкоші, бо вони нагадують їй душевні походи з рюкзаком у дитинстві та підлітковому віці.

У Києві Джессіка зустрілася із Зеленським, а також із главою президентського офісу Єрмаком, відвідала дитячу лікарню «Охматдит», що постраждала від російських бомбардувань, поспілкувалася з онкохворими дітьми, а також із родиною, що змушена була тікати від рашистів в Ірпені. На Київщині Честейн на власні очі побачила сліди російських звірств та цинічних нищень.

Саме зараз, коли війна в Україні починає сходити з перших шпальт міжнародних видань, акторка своїм візитом вирішила нагадати світові, що російський терор все ще триває і що українці все ще потерпають і так само потребують допомоги від усіх, хто може її надати.

Нагадаємо, раніше Україну під час російської агресії відвідали такі голлівудські зірки, як Шон Пенн, Анджеліна Джолі, Лів Шрайбер, Кері Фукунага, Даг ЛайманБен Стіллер та інші.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.